Parc modern în Ungheni

adăugat de Primaria Ungheni

 • Proiect
 • Comentarii
 • Donatori

Ne adresăm tuturor băștinașilor ungheneni, celor rămași acasă, dar și celor plecați peste hotarele țării, cu un apel la implicare într-un proiect de colectare a fondurilor pentru reamenajarea Parcului Central din oraș. Știm că oriunde v-ați afla în lumea mare, purtați în suflet amintiri frumoase despre parcul copilăriei voastre, acolo obișnuiați să vă aventurați după o zi de grădiniță sau să alergați în recreația mare cu colegii de clasă, și tot pe aleile parcului ați legat primele prietenii. Astăzi parcul nu mai este cel de altădată, starea lui s-a înrăutățit considerabil, infrastructura este învechită și nesigură. Aleile și băncile parcului sunt deteriorate, iar pe alocuri lipsesc. Nu există iluminare, ceea ce face zona neaccesibilă pentru plimbări de seară și incomodă pentru odihnă și relaxare sau alte activități de agrement.BeFunky CollageDe mult timp se discută despre amenajarea Parcului Central din orașul Ungheni. Au fost multiple încercări de a identifica soluții și resurse financiare pentru amenajarea acestui spațiu verde. Acum, în sfârșit, s-a ivit posibilitatea ca parcul să fie renovat așa cum ne dorim cu toții. Primăria orașului Ungheni în parteneriat cu Asociația „Ungheneni de Pretutindeni” a obținut finanțare pentru proiectul Amenajarea unui spațiu de odihnă și agrement în Parcul Central al orașului Ungheni” care a fost aplicat la Programul de granturi mici privind susținerea inițiativelor de dezvoltare locală 2016 din cadrul Proiectului Migrație și Dezvoltare Locală (MiDL). Ungheni Parcul Central din orașul Ungheni poate fi amenajat cu susținerea voastră, dragi ungheneni de pretutindeni! Pe platforma Guvern24 aveți posibilitatea să donați online, cu drag pentru parcul de acasă, din orice colț al lumii v-ați afla. Orice susținere financiară, mai mare sau mai mică, este binevenită. Suntem siguri că efortul și dedicația noastră nu vor fi în zadar, căci cu contribuția fiecăruia vom dispune de un parc confortabil și frumos amenajat; iar satisfacția va fi cu atât mai mare, știind că am contribuit fiecare. Cu drag, pentru acasă.Parteneri G24_2_modificat_14.dec.16Persoana de contact: Liliana Tincu, Director executiv al Asociatiei Unghenenilor de Pretutindeni; Tel: 069230563; Email: lilitincu@yahoo.com 

 1. Florin Gutu 

  Cu mare drag

  3 luni în urmă
  €10
 2. Liliana Tincu 

  Grație implicării entităților comerciale „IPPON” & „Arena” (Eduard Bejenari), „Expres Market” (Iaroslav Cojocaru), „Linella” (Alina Cotur), Andy\'s Pizza (Vasile Grosu), au fost plasate urne transparente sigilate în magazine, care au permis cetățenilor să se implice în campania de colectare de fonduri pentru reabilitarea parcului central. Astfel, s-a colectat suma de 1200 lei de la cetățenii orașului Ungheni, fapt pentru care le mulțumim tuturor pentru implicare. Donați cu drag pentru acasă!

  3 luni în urmă
  €57
 3. Vasile Bînzaru 

  Angajații SRL „BNV” au donat suma de 3670 lei pentru reabilitarea parcului central. Donați cu drag pentru acasă!

  3 luni în urmă
  €175
 4. Ștefan Deleanu 

  Angajații ÎS „Silva-Centru” Ungheni au donat suma de 4500 lei pentru spații verzi amenajate. ”Vrem ca cel mai frumos parc sa fie în orașul Ungheni”. Donați cu drag pentru acasă!

  3 luni în urmă
  €215
 5. SMS  

  3 luni în urmă
  €1

Acest site cere un alt tip de browser pentru activare!

Actualizează astăzi!