Parc modern în Ungheni

adăugat de Primaria Ungheni

 • Proiect
 • Comentarii
 • Donatori

Ne adresăm tuturor băștinașilor ungheneni, celor rămași acasă, dar și celor plecați peste hotarele țării, cu un apel la implicare într-un proiect de colectare a fondurilor pentru reamenajarea Parcului Central din oraș. Știm că oriunde v-ați afla în lumea mare, purtați în suflet amintiri frumoase despre parcul copilăriei voastre, acolo obișnuiați să vă aventurați după o zi de grădiniță sau să alergați în recreația mare cu colegii de clasă, și tot pe aleile parcului ați legat primele prietenii. Astăzi parcul nu mai este cel de altădată, starea lui s-a înrăutățit considerabil, infrastructura este învechită și nesigură. Aleile și băncile parcului sunt deteriorate, iar pe alocuri lipsesc. Nu există iluminare, ceea ce face zona neaccesibilă pentru plimbări de seară și incomodă pentru odihnă și relaxare sau alte activități de agrement.BeFunky CollageDe mult timp se discută despre amenajarea Parcului Central din orașul Ungheni. Au fost multiple încercări de a identifica soluții și resurse financiare pentru amenajarea acestui spațiu verde. Acum, în sfârșit, s-a ivit posibilitatea ca parcul să fie renovat așa cum ne dorim cu toții. Primăria orașului Ungheni în parteneriat cu Asociația „Ungheneni de Pretutindeni” a obținut finanțare pentru proiectul Amenajarea unui spațiu de odihnă și agrement în Parcul Central al orașului Ungheni” care a fost aplicat la Programul de granturi mici privind susținerea inițiativelor de dezvoltare locală 2016 din cadrul Proiectului Migrație și Dezvoltare Locală (MiDL). Ungheni Parcul Central din orașul Ungheni poate fi amenajat cu susținerea voastră, dragi ungheneni de pretutindeni! Pe platforma Guvern24 aveți posibilitatea să donați online, cu drag pentru parcul de acasă, din orice colț al lumii v-ați afla. Orice susținere financiară, mai mare sau mai mică, este binevenită. Suntem siguri că efortul și dedicația noastră nu vor fi în zadar, căci cu contribuția fiecăruia vom dispune de un parc confortabil și frumos amenajat; iar satisfacția va fi cu atât mai mare, știind că am contribuit fiecare. Cu drag, pentru acasă.Parteneri G24_2_modificat_14.dec.16Persoana de contact: Liliana Tincu, Director executiv al Asociatiei Unghenenilor de Pretutindeni; Tel: 069230563; Email: lilitincu@yahoo.com


 1. Anonim 

  8 minute în urmă
  €30
 2. Tanasciuc Denis 

  2 zile în urmă
  €25
 3. Stanislav Zatîca 

  Minunata idee propusă de Ion Poia, membru activ al Consiliului de administrare al Asociației „Unghenenii de Pretutindeni”, de a organiza o activitate de colectare de fonduri „cu trenuțul la Ungheni” pentru reabilitarea parcului central, a fost realizată. A fost invitată Agenția de divertisment „STANISLAND” la Ungheni. Astfel, pe 18-19 martie 2017 a avut loc activitatea de colectare de fonduri „Redescoperim Ungheniul cu trenuțul”. Datorită implicării grădinițelor și datorită insistenței picilor din Ungheni, timp de 2 zile s-au vândut 947 bilete a câte 20 lei fiecare. Cetățenii orașului Ungheni au procurat bilete, dar au fost și ungheneni generoși care au donat dezinteresat pentru modernizarea parcului. Picii s-au plimbat cu trenuțul și s-au distrat, iar ca rezultat a fost colectată suma de 19 548 lei. Întreaga suma este transferată pentru reabilitarea parcului central din Ungheni. ”Chiar dacă nu sunt din Ungheni, susțin ideea de modernizare a parcului central. Agenția de Divertisment „STANISLAND” pe care o conduc are în palmares foarte multe activități de caritate. Mi-a făcut o placere deosebită să contribui la modernizarea parcului central din Ungheni. Îmi place orașul Ungheni și poate „trenuțul” va reveni în curând la Ungheni. Eu am donat. Donați și Dvs.” Cu drag pentru acasă!

  3 zile în urmă
  €918
 4. Дмитрий Николаев 

  4 zile în urmă
  €25
 5. Claudia Sîrbu 

  Angajații Grădiniței creșe „Tereza Sobolevschi” împreună cu părinții au donat suma de 2036 lei pentru un parc modern. ”Am donat pentru spații de recreere bine amenajate.” Donați cu drag pentru acasă!

  1 săptămână în urmă
  €95

Acest site cere un alt tip de browser pentru activare!

Actualizează astăzi!